Julefrokost kjolen anno 2019!

anika metallic

Det er sæson for årets julefrokoster, og denne vinter er kjoletendenserne perfekte til fest. Læs med her, og bliv inspireret af de flotteste kjoler til din julefrokost.

DEN PERFEKTE KJOLE TIL ÅRETS JULEFROKOSTER

Årets julefrokoster står for døren, og for mange står sæsonen på julefrokoster med både arbejde, venner og familie. Hvis du skal have en ny kjole til julefrokost, så gå efter en, der kan bruges til dem alle. En blondekjole er for eksempel altid et sikkert valg, men de mere glamourøse kjoler hitter også, hvis du kan lide at skille dig ud fra mængden. I år er rød en af de farver, der hitter mest i modebilledet, så en rød kjole ville bestemt også være flot til julefrokost.

HUSK DINE ACCESSORIES TIL JULEFROKOSTEN

Dit julefrokostlook er ikke fuldendt uden nogle flotte accessories. Denne vinter er det de smukke øreringe, der hitter. Lad dig inspirere af flotte øreringe og andre accessories her.

På fødderne er det vigtigt med et par sko, du kan danse i hele aftenen. Du kan gå efter et flotte stiletter – med lav hælhøjde, der er vendt tilbage i modebilledet igen. 

KJOLER DER MATCHER ALLE JULENS JULEFROKOSTER

Herunder finder du hele forskellige kjoler, der kan bruges til julens mange julefrokoster og andre festlige anledninger henover vinteren.

LYSERØD BLONDEKJOLE – ROMANTISK KJOLE TIL JULEFROKOSTEN

Denne fine lyserøde blondekjole, vil passe perfekt til alle julens arrangementer. Du kan style det med et par trendy sko, som vil komplimentere kjolens sarte farve rigtig godt.


TAG TIL JULEFROKOST I EN KLASSISK RØD KJOLE

Rød går man aldrig galt i byen med – og da slet ikke til en julefrokost. Denne klassiske kjole kan man bruge år efter år, og også til andre sæsoner.


DEN OPMÆRKSOMHEDSVÆKKENDE KJOLE TIL JULEFROKOSTEN

Har du ikke noget imod opmærksomhed? Så er denne lange bordeaux kjole fra Numoco et godt valg til julefrokosten. Den er elegant og klassisk og har mange fine detaljer.


RETRO POLKAPRIKKET KJOLE TIL ÅRETS JULEFROKOSTER

Prikker går aldrig af mode. Klassisk og elegant samt med “se mig” faktor.


DEN LILLE SORTE KJOLE TIL JULEFOKOSTEN

Bruno Banani er blandt andet kendt for at designe smukke, festlige kjoler og denne flotte cocktailkjole er bestemt ingen undtagelse.