Sådan vælger du den rigtige festkjole

200 1 charlotte hvid

Vi kender det alle sammen – festinvitationen lander på bordet og du står og mangler en festkjole.

Det er nu du skal gribe chancen og udnytte at du kan gøre lidt ekstra ud af dit look. Med den rette festkjole slipper du for den evige tøjkrise.

Her får du nogle gode råd til den perfekte festkjole…..

Bruno Banani Festkjole

Nederst finder du et galleri med 15 flotte festkjoler

1. Hvilken type fest er det, du skal til? Der er nemlig forskel på, om det er en barnedåb, fødselsdag,  galla- , have- eller aftenfest du er inviteret til og dermed også forskel på, hvilken type festkjole du skal kigge efter.   


2. Gå efter en festkjole, som klæder din figur. En festkjole der vil optimere dit look og samtidigt booste din selvtillid, så du stråler hele festen igennem. Hvis du eksempelvis har den velkendte pære figur, så vil en festkjole med ærmer og skulderpuder eller detaljer på skuldrene være det perfekte til dig. Generelt, når du skal klæde dig efter din kropstype, så gælder det om, at drage fokus væk fra dit problemområde. Altså hvis du som ovenfor er bredest omkring lår og numse, så skal fokus drages mod overkroppen og skuldrene visuelt forstørres.3. Kig på farven! Vælg en kjole, der supplerer din hudfarve. Det vil nemlig få farven og gløden endnu mere frem i dit ansigt. Hvis du har en mørk glød i huden, så vil en festkjole i varme toner fremhæve din glød. Hvis du på den anden side har en lys hud, så vil en festkjole i mere kolde farver skabe liv og varme i huden. 


4. Shapewear er din bedste ven! Det helt rigtige undertøj og tilhørende shapewear er et must, når du skal til fest. Brug af shapewear vil hjælpe med at give pasformen et ekstra nøk op ad, så din festkjole tager sig endnu bedre ud på dig.  


5. Brug accessories til at understrege din stil. Hvis du har valgt en enkel, måske ensfarvet kjole, kan du med stor succes vælge nogle chuncky og mere larmende smykker, en lækker håndtaske og dine vildeste stiletter at sætte til. Det giver kontrast til din kjole. Og det modsatte gør sig gældende, hvis du har valgt en mere opsigtsvækkende festkjole. Men husk generelt tilbehøret – det fuldender dit look!  Inspiration til de flotteste festkjoler fra Dahl Copenhagen………..

Tryk på billedet for at læse mere om den enkelte kjole.