Kvinder

Viser 1–12 af 84 resultater

Stort udvalg af tøj til kvinder

Vores fine udvalg af kvindetøj rummer alt, hvad dit modehjerte må begære. Udover det faktum, at vi fører alt lige fra overtøj og fodtøj til nederdele, jeans og bluser, så forhandler vi også en bred vifte af forskellige brands og størrelser. Du har derfor stor mulighed for at hitte dine favoritstyles blandt vort store sortiment af kvindetøj og sammensætte et lækkert look, der matcher din personlige stil.

kr. 599,00
kr. 299,00
+
Ikke på lager
kr. 149,00
kr. 350,00

Tøj af høj kvalitet, til den modebevidste kvinde

Selvom, at vores sortiment af kvindetøj bærer præg af stor forskellighed, så har samtlige af vores styles flere ting til fælles. Vores tøj er nemlig kendetegnet ved et europæisk touch, høj kvalitet, komfort og fin pasform. Så er du en modebevidst kvinde med sans for høj kvalitet? Og kigger du efter et par nye lækre feminine styles til at forny garderoben med, så har du surfet dig til det helt rigtige sted. Her finder du kvindetøj, som passer til enhver lejlighed og årstid.

Find din rigtige størrelse

Er du nogle gange udfordret, når du skal købe modetøj til kvinder på nettet, når du ikke har mulighed for at prøve tøjet på inden? Så kan du glæde dig over, at vi har lavet en størrelsesguide, der har til formål at gøre det nemmere for vores kunder at finde den rigtige størrelse.

Derved slipper du for skuffelsen ved at modtage en vare i den forkerte størrelse, samt ulejligheden ved at skulle sende varen retur. Størrelses-guiden finder du på forsiden, hvor du blandt andet kan læse, hvilken størrelse vi anbefaler dig baseret på dine kropsmål. På den måde er det lettere nu at købe tøj til kvinder online. Skulle du alligevel være det mindste i tvivl om valg af størrelse, så er du altid velkommen til at kontakte os. Her sidder vores dygtige medarbejdere klar til at besvare spørgsmål ift. størrelse, design, pasform og materiale.